PROJECTE SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT

 
 Com sabeu per les reunions efectuades, l’Associació de Pares i Mares del nostre col·legi té la voluntat de continuar pel vinent curs 2009/10 un sistema d’adquisició i socialització dels llibres de text en els cursos de 1r  a 6é d’Educació Primària. Aquest procés conta ja amb experiències anteriors realitzades en el centre. Els avantatges fonamentals són dos: d’una banda, fomentar i crear uns valors de cooperació, solidaritat i respecte derivats del compartir uns materials comuns, i d’altra banda, un estalvi econòmic en l’adquisició dels llibres. Enguany, i consensuadament amb els i les mestres, com anunciarem el curs passat, en pla pilot reutilitzarem en alguns nivells educatius llibres d’algunes matèries què presenten un bon estat. Serà el professorat qui ens assenyale quins llibres caldria deixar en el col·legi per reutilitzar-se. Deixar els exemplars esmentats suposa en un estalvi en l’adquisició del total dels llibres del centre, pel que tots n’eixim beneficiats a la fí del procés. Convé saber que el “bo-llibre” no cobrix la totalitat del cost i, en aquest sentit, sent l’Associació de pares qui adquireix en conjunt tots els texts que calguen, es pot obtenir un millor preu que fent-lo cada família individualment. No obstant això, aquesta és una iniciativa voluntària, doncs els llibres són de les famílies.Recordem que a començament de setembre a la Direcció del centre disposareu dels bó-llibres. Qui vulga beneficiar-se de la iniciativa ens en l’haurà de lliurar. Us donarem les instruccions de com fer-ho tot en eixe moment. No heu de fer cap reserva. Com en cursos passats, garantim que els socis de l’Ampa tindran els llibres a les aules en els primers dies de setembre sense que calga cap gestió vostra més.
És una feina que requereix esforç i col·laboració. Penseu que l’ AMPA s’encarrega d’arreplegar els bo-llibre, de dur la comptabilitat del procés, de controlar el lliurament de llibres, etc. Existeix un menut grup de pares i mares que estan “duent les regnes”, però qualsevol ajuda és benvinguda. Així mateix, qualsevol dubte o aclariment necessari podeu
consultar-nos-la als pares i mares de la junta de l’associació. Moltes gràcies a tots i a totes.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.