entrevista amb la Regidora d’Educació

Ens entrevistarem  dimarts 20 de gener de 2009 el secretari Paco Alcolea i el president Jordi Sebastià amb la Regidora d’Educació de l’Ajuntament Mª Carmen Román. Li donarem un dossier amb les deficiències del centre, recordant-li que portem ja 5 anys amb algunes i sense solució adequada. Es va comprometre a demanar a la Conselleria l’estat de les actuacions pendents per al nostre centre i contestar-nos «en corto plazo». Esperarem un parell de setmanes, però mentres anirem arreplegant firmes per a portar-les a la Conselleria com a primera mida de pressió.

One Response to “entrevista amb la Regidora d’Educació”

  1. xixona dice:

    Muy interesante el blog. Yo he creado otro para hablar de las inquietudes y problemas de los ciudadanos de Jijona. Espero que visiteis el blog.

    http://xixonajusticiero.blogspot.com/

    Un saludo.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.