Campanya per a la substitució de finestres dels pavellons

De tots i totes és conegut que les finestres dels pavellons són molt velles i que necessiten ser substituïdes, com ja s’ha fet saber a l’ajuntament i a la Conselleria d’Educació per la direcció del centre. Malhauradament aquestes coses ja sabem com van… Però el passat divendres va succeïr un fet lamentable com va ser el trencament d’una de les finestres superiors a un aula d’infantil de 3 anys. Els vidres trencats no van ferir a ningú, però podia haver passat una desgràcia i de ben grossa. Ja s’ha procedit a assegurar les finestres superiors per tal que això no torne a passar, la direcció del centre s’ha entrevistat en els responsables de la Conselleria i des de l’Ampa ho hen fet saber a la regidoria d’Educació. Se’ns ha comunicat que aquest assumpte ja ha passat a l’àrea de manteniment i que seran substituïdes…Quan? Això és la pregunta del mil·lió… Per això la junta directiva ens estem plantejant una mobilització com la que férem amb motiu dels contenidors de fem de la porta del carrer Albacete, paral·lelament als tràmits «polítics»  (Ja hem demanat formalment una entrevista amb la Regidora d’Educació, Mª Carmen Román).

FEU-NOS ARRIBAR LES VOSTRES OPINIONS I INICIATIVES

Açí teniu algunes de les fotos en què férem el dossier per a als organismes oficials (ajuntament i conselleria d’educació). Incidirem sobre tot en el problema de les finestres i què no hi hagen persianes que aïllen una mica del vent, calor, etc., aixó com en que el gimnàs no és en realitat tal cosa, el sól de la biblioteca no és plà ni de bon trós, i què el menjador se’ns queda petit)

 

One Response to “Campanya per a la substitució de finestres dels pavellons”

 1. Mare meua, després de 4 anys com ha canviat el col·legi!
  Porte des de l’any 98 fins al 2006 veient el gimnàs com sempre ho ha estat, les parets blanques, sense pintar ni res, amb un espill o un matalàs verd al fons; o les aules dels pavellons com sempre ho han estat, verdes i sense cortines… i ara veig les fotos i m’entere que han pintat les parets del gimnàs, han afegit cortines a les finestres! Però crec que el terra de les aules no ha canviat encara…
  I la pregunta que he fet sempre des de que m’he anat del Joaquim Sorolla es, heu canviat els ordinadors? 🙂

  ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

  ¡Madre mía, cómo ha cambiado el colegio después de 4 años!
  Llevo desde el año 1998 hasta el 2006 viendo el gimnasio como siempre: las paredes blancas sin pintar, había también un espejo o una gran colchoneta verde; o las aulas del pabellón como siempre ha estado, ventanas verdes i sin cortinas… pero veo ahora las fotos, ¡y han pintado las paredes del gimnasio y han añadido cortinas a las ventanas! Pero creo que las baldosas de las aulas no han cambiado todavía…
  La pregunta que me hice desde que me fuí del Joaquín Sorolla al I.E.S. Jorge Juan es: ¿han cambiado los ordenadores? 🙂

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.