VISITA EMPRESES DE MENJADOR ESCOLAR

El passat dimarts 20 de maig, alguns membres de la Junta de l’AMPA  van visitar les instal·lacions de dos empreses que proporcionen el servei de menjador escolar: COES (dinar) i Colabora plus (activitats i monitors) per un costat, i SERUNION per altre. La visita va ser molt profitosa per veure com funcionen i s’elaboren els dinars, i conèixer possibles alternatives. Les dues tenen aventatges i punts febles. Com sabeu el Consell Escolar decideix cada any quina empresa s’encarrega del servei, i per això volíem conéixer «in situ» el tema. COES fins i tot ens va proporcionar un CD que teniu a la vostra disposició en l’AMPA (només cal que ens el demaneu) en el què es veu com funcionen i elaboren els dinars per als «sorolletes». Si voleu saber alguna cosa més ens podeu pregunat a Rosa, Jordi Sebastià o Paco Alcolea, que vam ser els qui visitarem les empreses. Continuarem informant-vos.

One Response to “VISITA EMPRESES DE MENJADOR ESCOLAR”

  1. admin dice:

    Em pareix molt bé que la gent de l’ampa es preocupe per aquestes coses.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.